StiriTehnologie

Premiile IGEL 2021 pentru partenerii anului au fost anunțate

IGEL a anunțat câștigătorii premiilor Channel Partner of the Year 2021 pentru regiunile din America de Nord și EMEA.

Partenerii au fost recunoscuți în cinci categorii din America de Nord și șase categorii în EMEA pentru contribuția lor generală la expansiunea continuă a afacerii și la creșterea vânzărilor IGEL, deoarece aceasta continuă să își îndeplinească misiunea de a transforma modul în care funcționează lumea prin crearea de rezultate mai bune pentru oameni, organizații și planeta noastră.

Câștigătorii de top IGEL 2021 Partner of the Year au inclus Alchemy Technology Group, care a fost numit IGEL North America 2021 Partner of the Year, și SVA, care a fost recunoscut drept Partenerul IGEL EMEA 2021 al anului.

Programul de parteneri IGEL Velocity îi ajută pe partenerii de canal să creeze noi oportunități pentru a-și dezvolta afacerea mai rapid și mai profitabil.

Oferă o suită completă de beneficii și programe de activare pentru a crește ușurința de a face afaceri și experiența partenerilor cu IGEL, inclusiv acces exclusiv la resursele care conduc la succesul afacerii.

Programele includ acces la vânzări și formare tehnică IGEL prin Academia IGEL, înregistrarea ofertelor, reduceri și fonduri pentru dezvoltarea canalului prin portalul partenerului IGEL Launchpad.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *