Stiri

Amazon crește suma minimă a comenzii de livrare gratuită la 35 USD pentru unii clienți non-Prime

Amazon testează o nouă sumă minimă de comandă de 35 USD pentru membrii non-Prime pentru a se califica pentru transport gratuit, ridicând suma de la 25 USD.

Creșterea prețului nu afectează membrii Prime, care plătesc 139 USD pe an pentru un abonament care include transport gratuit și alte avantaje, cum ar fi accesul la conținut în flux.

„Ne evaluăm continuu ofertele și facem ajustări pe baza acestor evaluări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Amazon Kristina Pressentin pentru GeekWire. „Membrii Prime continuă să se bucure de livrare gratuită pentru peste 300 de milioane de articole, cu zeci de milioane de articole disponibile pentru livrare gratuită în aceeași zi sau pentru o zi.”

Testarea se va aplica unor clienți din piețele generate aleatoriu, iar creșterea prețului ar putea determina mai mulți clienți să se înscrie la Prime.

Amazon a crescut anterior suma minimă a comenzii pentru neabonați de la 35 USD la 49 USD anual în 2016, apoi a scăzut la 35 USD în 2017, iar mai târziu la 25 USD, deoarece s-a confruntat cu o nouă concurență a prețurilor de transport de la Walmart.

Amazon a făcut o serie de modificări în timp ce caută modalități de a reduce costurile. Compania a redus 27.000 de locuri de muncă corporative și tehnologice; a adăugat noi taxe serviciului său de livrare de alimente Amazon Fresh; a încheiat programul de caritate AmazonSmile; și-a încheiat activitatea de asistență medicală; a închis câteva magazine Amazon Go; și a întrerupt construcția proiectului HQ2.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *