StiriJocuri

Cineva l-a modificat pe Sifu într-un joc Matrix mai bine decât orice joc Matrix

Sifu, asemănător lui Sloclap, este un joc de kung fu grozav – unul dintre cele mai bune pe care le-am jucat de la titlul Xbox din 2005, Jade Empire. În ciuda curbei brutale de învățare, stilurile de kung fu fluide și în mare parte precise ale jocului îl fac aproape la fel de distractiv de vizionat pe cât este de jucat. Ce l-ar putea face mai bun?

Ce zici de un pic de fler Matrix? Un modder care se numește Halfmillz pe Nexus Mods a creat o serie de modificări Sifu care conferă jocului un aspect real Matrix. Spun „uite” pentru că jocul este încă Sifu și nu are o poveste Matrix, dar estetica este destul de bine făcută.

În total, există patru modificări care transformă jocul în ceva care se potrivește perfect în universul SF al lui Wachowski. Primul îl înlocuiește pe protagonistul nenumit cu modelul Keanu Reeves de la Shiny Entertainment din jocul său din 2005 The Matrix: Path of Neo. Include „pânză realistă pentru fizică” pentru a simula fluxul trenciului lui Neo.

Al doilea mod schimbă inamicii cu un model Agent Smith, tot de la Path of Neo. Există patru versiuni ale acestui mod. Unul schimbă toți inamicii, cu excepția șefilor.

Un altul îi înlocuiește pe șefi cu agentul Smith. Un al treilea îi permite jucătorului să joace ca Smith, iar ultimul schimbă doar inamicii bărbați. Utilizatorii pot amesteca și potrivi aceste moduri, cu excepția celui inamicii masculin.

Al treilea mod al lui Halfmillz folosește ReShade și dă jocului o nuanță verzuie în timpul scenelor de luptă, după ce inamicii se transformă în Agent Smith. Al patrulea folosește mai multe efecte sonore din filme pentru a recrea un peisaj sonor mai asemănător Matrix.

Puteți folosi toate modurile împreună pentru un efect general foarte impresionant. Halfmillz recomandă, de asemenea, utilizarea Matrix UI, creată de un alt modder, pentru a completa experiența. Toate se pot descărca gratuit din Nexus Mods, dar au unele dependențe, așa că verificați cerințele înainte de a le încerca.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *