StiriSanatateTehnologie

HIMSS 22 prezintă tehnologii medicale cu IGEL

IGEL va evidenția, de asemenea, parteneriatul său de lungă durată cu VMware în timpul HIMSS 22, arătând modul în care companiile ajută la îmbunătățirea experienței utilizatorilor din domeniul sănătății.

Împreună, IGEL și VMware vor avea clienți comuni, IU Health și RWJ Barnabas. IU Health va oferi o sesiune despre Calcul de succes al utilizatorului final la IU Health. RWJ Barnabas va oferi o sesiune despre Rezultate pozitive în asistența medicală; povestea RWJ Barnabas/IGEL/VMware.

Partenerii IGEL Ready furnizează soluții industriei de asistență medicală care sunt validate pentru a se integra cu IGEL OS pentru timpul rapid de valorificare de care au nevoie organizațiile din domeniul sănătății.

Partenerii care vor fi incluși în Pavilionul de parteneri IGEL la HIMSS 22 includ: ControlUp, Dynabook, eG Innovations, EPOS, Lenovo, LG Business Solutions, Liquidware, Login VSI și Tricerat.

IGEL ajută organizațiile din domeniul sănătății să treacă spre viitor cu tehnologie inovatoare pentru furnizorul de servicii medicale în roaming, care lucrează în schimburi. IGEL OS și software-ul Universal Management Suite (UMS) sunt potrivite în mod ideal pentru a susține un loc de muncă partajat (de exemplu, stații de îngrijire la podea sau aripa) cu controale și management securizat.

Folosind sistemul de operare IGEL, medicii și clinicienii din domeniul sănătății care lucrează în schimburi se pot pune la lucru rapid, pe orice dispozitiv și locație pe care îl folosesc. Și în timp ce susține cu ușurință infrastructura cloud și desktop virtual (VDI), IGEL oferă o adevărată integritate a sistemului end-to-end cu „lanțul de încredere” procesului de integritate a sistemului end-to-end de care organizațiile din domeniul sănătății au nevoie pentru a contribui la îndeplinirea cerințelor de securitate și conformitate.

HIMSS 22 marchează, de asemenea, cea de-a doua întâlnire a consiliului consultativ al partenerului IGEL Ready al IGEL, la care partenerii IGEL Ready vor avea o privire exclusivă asupra viitoarei foi de parcurs și calendarul de funcții IGEL OS.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *