Uncategorized

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, are o emisiune Netflix pe care trebuie să o vedeți

Până acum, probabil că ați auzit sau citit totul despre decizia președintelui Vladimir Putin de a lansa o invazie pe scară largă a Ucrainei. S-ar putea să fi citit despre trecutul lui Putin sau poate că ați vizionat un documentar care detaliază ascensiunea lui Putin la putere.

Dar ceea ce probabil nu știai este că președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, a avut o carieră de succes ca actor de comedie și actor înainte de a trece la politică.

După ce a făcut parte din echipa câștigătoare a Ligii Majore a KVN (o competiție de comedie rusă) la doar 17 ani în 1997, Zelenskyy a creat ceea ce va deveni în curând o companie de producție, numită Kvartal 95.

De acolo, Zelenskyy a jucat în diverse filme ucrainene precum Love In The Big City, Office Romance. Timpul nostru, Rzhevsky versus Napoleon și 8 prime întâlniri. De asemenea, a jucat într-un serial de comedie din Ucraina, Servant of the People. În mod ironic, personajul pe care l-a interpretat a fost un profesor de liceu care a ajuns să devină președintele Ucrainei.

În ciuda faptului că Netflix este distribuitorul mondial pentru Servant of the People, acesta nu mai este disponibil pe platforma de streaming. Cu toate acestea, canalul oficial de Youtube al Kvartal 95 a făcut ca fiecare episod să fie vizionat gratuit; puteți face acest lucru făcând clic aici. Și puteți viziona mai jos un teaser trailer pentru Servant of the People:

Kvartal 95 a înregistrat oficial un partid politic (numit Servitorul Poporului după emisiunea TV) în Ucraina în 2018, după ce Servitorul Poporului a devenit un hit masiv. La scurt timp după, pe 31 decembrie 2018, Zelensky și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale din Ucraina din 2019.

Zelenskyy a lucrat ca comedian și actor până în aproximativ 2018-2019, deoarece cel mai recent episod din Servant of the People – în care a jucat – a fost difuzat în martie 2019. O lună mai târziu, pe 21 aprilie 2019, Zelenskyy a fost ales președinte al Ucrainei; într-o alunecare de teren, am putea adăuga, cu 73 la sută din voturi.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *