Stiri

Hitachi Application Reliability Centers îmbunătățește fiabilitatea aplicațiilor

Hitachi Vantara a dezvăluit o nouă abordare pentru dezvoltarea, gestionarea și automatizarea sarcinilor de lucru în cloud, care îmbunătățește coordonarea dintre echipele de inginerie de produs și operațiuni și îmbunătățește dramatic fiabilitatea aplicațiilor cu peste 25% în comparație cu abordările tradiționale.

Noul Hitachi Application Reliability Services, un portofoliu evoluat de consultanță cloud și servicii gestionate ajută clienții să accelereze inovația prin migrarea, modernizarea și gestionarea sarcinilor de lucru în cloud, în mod fiabil și la scară. Hitachi Vantara este filiala de infrastructură digitală, management și analiză a datelor și soluții digitale a Hitachi Ltd.

Cloud-ul accelerează inovația bazată pe date și agilitatea afacerii, dar complexitatea modelelor de operare cloud de astăzi contribuie la costuri neașteptate, întreruperi și riscuri de conformitate și securitate.

Potrivit ESG, patru dintre cele mai mari obstacole pentru ca organizațiile să accelereze operațiunile sunt varietatea de tipuri de aplicații, timpul de coordonare între IT și DevOps, preocupările de securitate și lipsa de vizibilitate asupra modului în care aplicațiile și infrastructura lor se aliniază. 1Pentru a realiza toate beneficiile cloud-ului, sunt necesare noi abordări ale operațiunilor IT care îmbunătățesc automatizarea și simplificarea.

Hitachi Application Reliability Services optimizează încărcăturile de lucru din cloud pentru rezistență, performanță și cost prin încorporarea unei strategii centrate pe Site Reliability Engineering (SRE) cu servicii de modernizare și automatizare a aplicațiilor.

SRE este o abordare de inginerie software a operațiunilor IT, iar abordarea noastră SRE automatizează și simplifică ciclul de viață al dezvoltării software și gestionarea volumului de lucru pentru a elimina costurile, riscurile și complexitatea inutile asociate cu migrarea, modernizarea și rularea aplicațiilor, platformelor de date și infrastructurii dvs.

Rezultatul este îmbunătățirea semnificativă a disponibilității aplicațiilor, cu până la 25% îmbunătățire a timpului necesar pentru detectarea și recuperarea defecțiunilor și îmbunătățirea cu 15% a ratei de eșec al modificării, un KPI de bază care reflectă stabilitatea versiunilor și disponibilitatea aplicațiilor.

Serviciile de management cloud de la Hitachi Vantara sunt furnizate ca servicii gestionate prin Centrele de fiabilitate a aplicațiilor Hitachi. Folosind automatizarea și observabilitatea, aceste centre Hitachi modernizează operațiunile IT pentru a se integra mai eficient cu viteza și eficiența deja existente în majoritatea echipelor DevOps.

Aceste centre de excelență fizice și virtuale dispersate geografic sunt acolo unde aplicațiile cloud sunt monitorizate și optimizate de serviciile noastre profesionale pentru a ne asigura că KPI-urile definite de client sunt atinse în mod constant.

Fiecare site reunește cele mai bune cadre din clasă, modele de design, instrumente automate și oameni pentru a oferi SRE ca serviciu și management în cloud 24/7/365. Primele centre fizice vor fi în Dallas, Texas și Hyderabad, India.

Hitachi Application Reliability Centers reunește consultanța și expertiza tehnică de la peste 1.000 de migrări de aplicații de succes și peste 2.000 de oameni cu 1.300 de certificări de la cei mai buni furnizori de cloud public, inclusiv Amazon Web Services, Google Cloud, IBM, Microsoft Azure Cloud, Oracle Cloud și SAP .

Hitachi Vantara este un partener de consultanță recunoscut și un furnizor de servicii gestionate pentru Amazon Web Services; Partener principal și furnizor de servicii gestionate pentru Google Cloud și partener certificat de aur pentru Microsoft Azure Cloud Platform, precum și furnizor de software independent gestionat la nivel global.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *