Tehnologie

Microsoft aduce Twitch-ul Amazon înapoi pe tabloul de bord Xbox

Departamentul Xbox al Microsoft a anunțat miercuri că utilizatorii Xbox își pot transmite din nou jocul direct de pe consolele lor pe Twitch.

Este prima dată în ultimii ani când Twitch este disponibil pe Xbox și prima dată de la închiderea platformei Microsoft Mixer în care utilizatorii Xbox au avut opțiuni de transmitere directă în direct.

Dacă ați văzut emisiuni recente pe Twitch sau în altă parte care au fost pe hardware Xbox, probabil că a fost realizat printr-un gadget indirect terță parte, cum ar fi un Elgato Stream Deck.

Noua integrare Twitch este disponibilă pe consolele Xbox One și Series X|S, deși configurarea acesteia va necesita, de asemenea, să scanați un cod QR cu un dispozitiv mobil iOS sau Android. A fost pus la dispoziție direct prin meniurile din joc ale Xbox, în fila Captură și partajare ca opțiune pentru „Streaming live”.

Proprietarii de Xbox interesați vor trebui în continuare să conecteze un cont Twitch la Xbox-ul lor înainte de a putea începe să transmită. Căștile și camerele web pot fi conectate direct la Xbox și gestionate din panoul de opțiuni.

Acest lucru poate fi greu de înțeles pentru jucătorii și consumatorii mai în vârstă (adică pentru mine), dar transmisiunea în direct a devenit o parte majoră a industriei moderne a jocurilor video, „influenceri” și radiodifuzorii arătând în mod obișnuit că sunt capabili să schimbe peisajul. Cel mai evident exemplu aici este, desigur, jocul de deducție socială al lui Innersloth Among Us, care a trecut de la o notă de subsol în 2018 la un fenomen în 2020, aproape în întregime din cauza interesului brusc al transmisiilor live.

Capacitatea de a configura Twitch și perifericele aferente din interiorul interfeței de utilizare Xbox îl face o soluție all-in-one surprinzător de ușoară pentru a intra în jocul livestreaming, deși una care aduce Xbox la egalitate aproximativă cu serviciile disponibile pe PlayStation 5.

În timp ce susțin ceea ce am spus acum câteva săptămâni, că Xbox și PlayStation nu sunt concurenți în sensul tradițional, lipsa difuzării încorporate pe Xbox Series X|S a fost un punct slab în armura platformei. Acum asta a fost rezolvat.

În ceea ce privește decizia de a integra Twitch, spre deosebire de orice altă platformă, există o lipsă similară de opțiuni realiste. În timp ce Facebook Gaming își continuă creșterea lentă de la lună la lună, conform ultimelor rapoarte de la StreamElements, Twitch deține încă de trei ori audiența sa totală.

Livestreaming-ul este un domeniu mai aglomerat decât își dau seama mulți consumatori, cu câteva zeci de platforme din care să aleagă, dar în lumea jocurilor video, Twitch are un avans practic de netrecut. Nu a existat niciun motiv ca Microsoft să opteze pentru alte opțiuni aici.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *