Stiri

Testare software modernizată pentru industriile științelor vieții prin Tricentis și Tx3

Tricentis a anunțat achiziția Tx3 Services. Bazându-se pe platforma de testare continuă alimentată de AI a Tricentis, adăugarea lui Tx3 oferă o specializare mai mare și capacități sporite pentru a răspunde nevoilor unice ale industriilor de sănătate și științe ale vieții.

Asigurarea conformității cu numeroasele cerințe de reglementare din peisajul sănătății și al științelor vieții este o sarcină complexă și critică.

Cu toate acestea, multe organizații din acest spațiu nu și-au modernizat încă testarea software-ului și încă se bazează pe o abordare manuală, centrată pe documente pentru validare.

Tx3 permite companiilor din domeniul științelor vieții să automatizeze procesele de validare și asigurare a sistemelor informatice, ajutând echipele IT să îmbunătățească consistența, să adauge eficiență și să modernizeze conformitatea cu reglementările, reducând în același timp riscul.

Validarea digitală cu Tx3 se bazează pe principii agile și este concepută pentru a ajuta organizațiile să accelereze procesele de conformitate și certificare prin integrarea strânsă cu calitatea software-ului, testarea și instrumentele DevOps.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *