StiriTehnologie

Folosind Steam Deck ca sistem de jocuri desktop

Concluzie: Deși nu ne putem imagina că există mulți oameni care ar cumpăra un Steam Deck cu intenția expresă de a-l folosi ca sistem de jocuri desktop, este cu siguranță posibil să facem acest lucru dacă este necesar și cu niște așteptări temperate.

Valve’s Steam Deck cucerește deja jucătorii cu amestecul său unic de putere, portabilitate și preț. Este sistemul de jocuri pentru PC care merge oriunde pe care mulți l-au așteptat și, de la 399 USD, este același preț ca ediția digitală a PS5 și cu doar 50 USD mai mult decât un Nintendo Switch cu ecran OLED.

Este și versatil. Folosind stația de andocare Steam Deck care va fi lansată în cursul acestui an sau un hub USB-C alimentat existent, puteți conecta handheld-ul la un afișaj extern și puteți utiliza periferice de sine stătătoare. Asta ridică întrebarea: cum funcționează de fapt ca desktop astăzi?

James Archer de la Rock Paper Shotgun și-a propus recent să afle, asociind Steam Deck cu un monitor de 1080p, precum și cu o tastatură și un mouse autonome.

În Horizon Zero Dawn, Archer a reușit să realizeze o medie de 40 de cadre pe secundă folosind afișajul integrat al Steam Deck cu setări originale de calitate.

Pe monitorul 1080p, media a scăzut la doar 26 de cadre pe secundă. În God of War, Steam Deck a avut o medie de 35 fps pe ecranul integrat, dar doar 20 de fps atunci când rulează pe monitorul extern.

În altă parte, Wolfenstein II: The New Colossus a trecut de la un solid 60 fps la aproximativ 35-45 fps la 1080p. Death’s Door a avut, de asemenea, o medie de 60 fps pe sistem, dar a scăzut la 35-40 fps pe afișajul 1080p.

Și dacă sunteți dispus să reduceți puțin calitatea graficii, titluri precum Elden Ring și chiar Crysis Remastered sunt perfect redate pe un afișaj 1080p.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *