Jocuri

Exoprimal este noul joc de acțiune în cooperare de la Capcom, în stil de explozie de dinozauri.

Francizele noi de la mari editori sunt un lucru relativ rar în aceste zile, dar surpriză, în timpul celei mai recente emisiuni State of Play, Capcom și-a dezvăluit noul IP – Exoprimal.

Jocul pare a fi noua interpretare a conceptului Dead Rising de către Capcom, jucătorii luându-se pe hoarde mari de răi, deși există câteva schimbări destul de majore.

În primul rând, zombii au fost înlocuiți cu dinoși, în al doilea rând, acum te lupți într-un exocostum rău și, în cele din urmă, se întâmplă o întreagă chestie PvPvE, cu echipe de cinci care concurează pentru a îndeplini obiectivele în timp ce tăiați hoarda de reptiliene.

În viitorul apropiat, evenimente ciudate amenință existența umanității. Vortexurile se deschid pe cer, inundând orașele cu creaturi mortale din epoca preistorică.

Pe măsură ce răpitorii cade în cascadă de sus, iar Tyrannosaurus Rexes păcălește pe străzi, este de competența echipelor de cinci Exofighteri curajoși în armură de luptă mecanizată, cunoscuți sub numele de Exosuits, să lupte împotriva dinozaurilor care amenință să împingă omenirea spre dispariție.

În modul de joc principal al Exoprimal, Dino Survival, vei concura împotriva unei echipe rivale pentru a îndeplini obiective dinamice.

Uneori, asta înseamnă distrugerea dinozaurilor, în timp ce alteori înseamnă transportarea mărfurilor sau protejarea unui punct critic de atacuri necruțătoare.

Puteți chiar să primiți ordine de a interveni în echipa adversă sau să le eliminați direct, așa că fiți gata pentru orice!

Fiecare Exosuit are un rol specific în luptă care poate completa tactica echipei tale. Deadeye păstrează o distanță sănătoasă în timp ce dezlănțuiește o val de forță distructivă cu arme de asalt puternice.

Zephyr-ul de corp la corp la corp croiește o cale prin hoarde de dinozauri mai mici. Roadblock asemănător unui tanc poartă un scut masiv pentru a ține departe inamicii, în timp ce Witchdoctor se asigură că aliații rămân sănătoși și gata de reangajare.

Datorită eforturilor corporației Aibius, exosuitele pot fi schimbate în mijlocul luptei, permițând echipei tale să schimbe tacticile la un moment dat, fără a fi nevoie să se retragă dintr-o luptă.

Aibius este, de asemenea, în spatele dezvoltării Leviathanului, o inteligență artificială care este esențială în prezicerea locului în care vortexurile se vor deschide în continuare.

Leviathan acționează ca un navigator, oferind obiective în continuă evoluție pe parcursul fiecărui meci și instruindu-ți echipa cu privire la următoarea sarcină.

Echipa ta de elită va fi întotdeauna depășită numeric de roiuri masive de dinozauri, dar între puterea Exosuits și îndrumarea lui Leviathan, vei reuși să reunești încet ceea ce se întâmplă în lumea Exoprimal.

Pe măsură ce jucați, veți debloca elemente narative și fire de poveste care se vor împleti pentru a oferi mai multe informații asupra acestei lumi din viitorul apropiat afectată de focare de dinozauri.

Exoprimal se dezlănțuie pe PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 și PS5 cândva în 2023. Ce părere aveți? Ești gata să arunci niște dinosauri?

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *