Experiența utilizatorului final crescută cu IGEL și Nutanix Frame

IGEL a anunțat extinderea alianței sale strategice cu Nutanix Frame odată cu validarea IGEL OS ca Nutanix Frame Ready. În plus, Nutanix Frame s-a alăturat programului IGEL Ready ca partener tehnologic. IGEL este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de sisteme de operare edge de ultimă generație pentru spațiile de lucru în cloud.

Nutanix Frame este o soluție Desktop as a Service (DaaS) hibridă și multicloud, lider în industrie, care oferă aplicații și desktop-uri Windows utilizatorilor de oriunde și de pe orice dispozitiv.

Programul Frame Ready, parte a Nutanix Ready, permite vânzătorilor de client subțiri să valideze compatibilitatea sistemelor de operare și/sau hardware-ului lor ca fiind pe deplin compatibile cu Nutanix Frame și aplicația Frame.

Odată cu finalizarea cu succes a verificării și a testelor comune de compatibilitate, starea Nutanix Frame Ready a IGEL OS simplifică implementarea și operarea dispozitivelor alimentate cu sistemul de operare IGEL cu platforma Nutanix Frame Desktop-as-a-Service (DaaS).

Cu Nutanix Frame validat acum cu IGEL OS, clienții comuni care folosesc Nutanix Frame pentru a sprijini mediile de lucru de oriunde beneficiază de o flexibilitate și o opțiune mai mare atunci când vine vorba de gestionarea, securizarea și modernizarea furnizării spațiului de lucru compatibil cu cloud.

Exit mobile version