StiriDivertisment

Robot pentru pisicuța ta? Aprobat de peste 13000 de părinți de animale de companie, Litter-Robot este aici pentru a scoate necazurile legate de așternut

Iubești animalele de companie, dar urăști gunoiul? Povestea vieții noastre… cel puțin așa a fost până acum. Litter-Robot este o companie revoluționară care și-a găsit produsele peste tot, din SUA până în Marea Britanie și în alte părți.

Litter-Robot promite să te facă să te îndrăgostești din nou de animalele tale de companie, fără să ai griji legate de așternut. Compania a investit puternic în inginerie pentru a livra cele mai bune produse părinților de companie din întreaga lume.

Litter-Robot 3 Connect vă ajută să reduceți mirosurile de gunoi în întreaga casă, vă ajută să cumpărați mai puțin gunoi datorită ciclului eficient de curățare și vă eliberează de colectarea gunoiului.

S-ar putea să fim noi în privința cutiilor de gunoi automate, dar Litter-Robot oferă produsele sale din 2000 și are peste 750.000 de părinți fericiți de animale de companie.

Litter-Robot 3 Connect este cutia de așternut automată, cu autocurățare, cu cea mai bună evaluare pentru pisici. Este 2022 și este timpul să uităm de scooping. Nu mai scoateți niciodată așternut pentru pisici în timp ce oferiți pisicuței dumneavoastră un pat curat de așternut pentru fiecare utilizare.

Proiectat și asamblat în SUA, Litter-Robot oferă o probă de 90 de zile la domiciliu pentru a ajuta părinții de animale să testeze produsul și să îl aprobe de către pisicuțele lor pentru a vedea dacă îi face pe ei și pe animalele lor fericiți. De asemenea, vine cu o garanție de 18 luni și o ofertă de livrare gratuită în majoritatea regiunilor pentru a face oferta și mai dulce.

Puteți folosi un Litter-Robot 3 Connect pentru 3 până la 4 pisici, dar există oameni care folosesc o singură unitate pentru mai multe pisici. Este un produs care necesită foarte puțină întreținere, fără cerințe speciale, nici măcar pungi sau căptușeli speciale pentru sertarul deșeurilor. Folosește orice se potrivește și vei fi fericit.

Unele dintre punctele sale importante includ:

  • Nu mai scoateți niciodată gunoiul pentru pisici
  • Monitorizați de la distanță utilizarea cu aplicația Whisker (iOS și Android)
  • Informații în aplicație: comenzile mobile vă permit să vizualizați activitatea și alertele direct de pe telefon
  • Prietenos cu mai multe pisici: probleme teritoriale cu mai multe pisici? Nu mai! Litter-Robot oferă acces constant la un pat proaspăt de așternut
  • Auto-curățare: Tehnologia de cernere automată oferă un pat curat de gunoi la fiecare utilizare
  • Controlul mirosurilor: Litter-Robot cerne deșeurile în câteva minute, iar sertarul de gunoi complet închis, filtrat cu carbon, ajută la reducerea mirosurilor neplăcute de gunoi.
  • Proiectat și asamblat în SUA
  • Disponibil în SUA, Canada, Regatul Unit, Irlanda, China, Franța, Germania, Italia și multe alte tari

Litter-Robot 3 Connect este disponibil pentru 549 USD. Împreună cu transportul gratuit și teste extinse, compania oferă planuri de plată ușoare prin Affirm dacă nu doriți să cheltuiți atât de mult în avans.

De asemenea, puteți alege să alegeți Litter-Robot: Reconditioned, care aduce toate bunătățile noului Litter-Robot, dar cu o reducere de 100 USD. De asemenea, vine cu o perioadă de încercare de 90 de zile la domiciliu, o garanție de 18 luni și transport gratuit (cu excepția AK, HI, PR).

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *