StiriDivertisment

Noul trailer Ghostwire Tokyo oferă un nou aspect jocului

Un nou trailer Ghostwire Tokyo a fost distribuit online, oferind o altă privire asupra viitorului joc de Tango Gameworks.

Noul trailer, care a fost afișat în timpul celui mai recent State of Play, prezintă câteva dintre personajele jocului și multe dintre puterile pe care le va putea folosi personajul principal Akito.

Ghostwire Tokyo se lansează pe 25 martie pe PlayStation 5 și PC.

Tokyo este invadat de forțe supranaturale mortale, comise de un ocultist periculos, ceea ce face ca populația din Tokyo să dispară într-o clipă.

Aliați-vă cu o entitate spectrală puternică în căutarea răzbunării și stăpâniți un arsenal puternic de abilități pentru a dezvălui adevărul întunecat din spatele dispariției, în timp ce vă confruntați cu NECUNOSCUT în Ghostwire: Tokyo.

Explorează o viziune unică a Tokyo, răsucită de o prezență supranaturală. De la peisajul său urban ultramodern la templele tradiționale și aleile înguste, descoperiți un oraș obsedant de frumos plin de Yokai – spirite răzbunătoare care târâie pe străzi.

Descoperiți repere emblematice precum Shibuya Crossing și Tokyo Tower, redate uimitor cu detalii incredibile și construite pentru a profita de tehnologia de ultimă generație. Experimentează orașul înghețat în timp când populația orașului a dispărut și călătorește în lumea interlopă suprarealistă în căutarea ta pentru a-ți salva familia.

Utilizați o combinație de puteri elementare actualizabile și abilități de vânătoare de fantome pentru a combate amenințarea supranaturală. Folosește-ți abilitățile eterice pentru a urca până în vârful orizontului orașului Tokyo și a te înălța pe străzi pentru a descoperi noi misiuni sau chiar pentru a-ți scăpa inamicii.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *