Stiri

IoT pentru noua era de lucru la distanță introdusă de Cisco

Cisco a anunțat progrese în portofoliul său de internet al lucrurilor (IoT) pentru a ajuta clienții furnizorilor săi de servicii să ofere o modalitate mai simplă de a gestiona conectivitatea LPWAN/4G/5G IoT pentru cazuri de utilizare noi și emergente. Cisco este liderul mondial în tehnologie care alimentează Internetul.

Cisco inspiră noi posibilități prin reimaginarea aplicațiilor, securizarea datelor, transformarea infrastructurii și împuternicirea echipelor pentru un viitor global și incluziv.

Pe măsură ce industriile caută să-și dezvolte strategiile digitale în sprijinul muncii hibride, au nevoie de soluții simplificate pentru a conecta și gestiona dispozitive cu costuri reduse, adesea staționare, implementate la scară masivă (IoT în masă), cum ar fi contoare de utilitate, dispozitive medicale și senzori agricoli. .

Centrul de control Cisco IoT îndeplinește acum nevoile industriei pentru Mass IoT cu un nou pachet simplificat și sigur de gestionare a conectivității, creat special pentru dispozitivele IoT cu complexitate redusă. Centrul de control Cisco IoT gestionează astăzi aproape 200 de milioane de dispozitive, în toate rețelele celulare licențiate (LPWAN/4G/5G), oferind operatorilor și întreprinderilor flexibilitatea de a alege rețeaua care funcționează cel mai bine pentru cazul lor de utilizare.

Cu un consum redus de lățime de bandă și modele de utilizare previzibile, dispozitivele staționare sunt adesea conectate pe zone largi cu rețele 3GPP LPWAN. LPWAN acceptă o gamă largă de cazuri de utilizare IoT – de la un contor de apă care trimite o explozie de date o dată pe săptămână, până la un parchimetru de oraș care gestionează tranzacțiile pe tot parcursul zilei și nopții.

Gestionarea de la distanță pentru aceste dispozitive este mai puțin complexă decât cele care necesită colectare continuă, în timp real, de date critice, cum ar fi mașinile conectate.

Cu noua sa ofertă Cisco IoT Control Center, furnizată ca un serviciu de abonament, furnizorii de servicii pot aborda acum întreaga gamă de cazuri de utilizare a întreprinderilor – de la complexitate scăzută la mare de pe o singură platformă.

Noua ofertă reduce complexitatea și costurile de gestionare a conectivității fără a compromite calitatea, făcându-le practic și profitabil pentru furnizorii de servicii să genereze noi fluxuri de venituri și să valorifice noile oportunități de pe piața Mass IoT.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *