Stiri

Google se pregătește să aducă angajații înapoi la birourile din zona Seattle cel puțin trei zile pe săptămână în model hibrid

Google se pregătește să treacă de la o perioadă de lucru voluntar de la domiciliu la un model de lucru hibrid, în care majoritatea angajaților se va prezenta la birourile sale din Seattle și Kirkland, Washington, trei zile pe săptămână.

Pe măsură ce mai multe companii anunță planuri despre cum și unde vor lucra angajații după doi ani de închidere a birourilor cauzate de COVID-19, Google a declarat miercuri că intenționează să folosească luna martie pentru a ajuta angajații să treacă la noi rutine.

Lucrătorii ar trebui „să urmărească să fie pe deplin funcționali în abordarea noastră de lucru hibridă până pe 4 aprilie”, a spus un purtător de cuvânt.

Google a spus că angajații pot lucra mai mult de la birou dacă doresc, iar unele roluri ar putea trebui să fie la fața locului mai mult de trei zile pe săptămână, din cauza naturii muncii lor.

Google a fost prima companie de tehnologie din Silicon Valley care a stabilit un avanpost de inginerie în zona Seattle în 2004. Peste 100 de companii din afara orașului au acum birouri satelit în regiune.

Google are acum peste 7.000 de angajați în Seattle și de cealaltă parte a lacului Washington din Kirkland. Nu mai este un avanpost și este cea mai mare operațiune de inginerie a companiei, în SUA, departe de casa sa din Mountain View, California.

Abordarea săptămânii de lucru hibride a fost inspirată de feedback-ul angajaților și este „conceput pentru a maximiza flexibilitatea, facilitând în același timp inovația, colaborarea și camaraderia experiențelor în birou”.

Google a spus că de la lansarea unui nou instrument de locație de lucru în iunie anul trecut, aproape 14.000 de angajați din întreaga lume s-au transferat în noi locații sau s-au mutat la lucru complet la distanță – cu aproximativ 85% din totalul cererilor aprobate.

Compania cere tuturor celor care lucrează în campusurile sale să fie complet vaccinați împotriva COVID-19.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *