Stiri

Documentarul lui Vladimir Putin explică de ce invadează Ucraina

Pentru unii, conflictul dintre Rusia și Ucraina este o informație nouă (și terifiantă). Cu toate acestea, liderul Rusiei, președintele Vladimir Putin, a început conflictul, numit „Războiul ruso-ucrainean”, în 2014.

În timp ce acest război este în desfășurare din 2014, motivul pentru care este peste tot în fluxul tău de știri chiar acum în 2022 se datorează a două motive principale. În primul rând, discuțiile diplomatice cu Rusia care au avut loc în această lună au eșuat, iar în al doilea rând, Putin a decis acum să lanseze o invazie pe scară largă a Ucrainei – până în prezent, conflictul s-a concentrat în principal pe statutul Crimeei, care este recunoscută ca un parte a Ucrainei; spre consternarea lui Putin.

Este o problemă complexă și principalul om din spatele acestui conflict, Putin, este el însuși complex, așa că este de înțeles dacă ți se pare că totul este greu de înțeles complet. Cu toate acestea, există un documentar iluminator care vă poate ajuta să vă înțelegeți.

Putin: A Russian Spy Story, disponibil pentru cumpărare de pe Apple TV pentru 9,99 USD, este un serial documentar în trei părți care explorează modul în care Putin a ajuns la putere și chiar examinează de ce Putin a decis să demareze conflictul cu Ucraina în primul rând.

Docuserie a fost scrisă și regizată de nominalizat la premiul BAFTA Nick Green și prezintă interviuri captivante cu oameni din cercul apropiat al lui Putin, oameni care i se opun și chiar unele dintre victimele lui Putin. În plus, există și imagini de arhivă extraordinare.

Primele două episoade din Putin: A Russian Spy Story detaliază modul în care Putin a lucrat inițial pentru infamul KGB – agenția de securitate a Uniunii Sovietice – și cum și-a afirmat puterea de a deveni în cele din urmă liderul Rusiei.

Al treilea episod este cel care detaliază de ce Putin a decis că vrea să cucerească Crimeea și a început războiul cu Ucraina; deci, dacă sunteți interesat doar de o explicație a modului în care a început situația actuală Rusia-Ucraina, treceți la episodul trei; deși, primele două episoade merită vizionate, deoarece sunt extrem de iluminatoare și convingătoare.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *