Stiri

Apple vrea să știe de ce urăști Safari

Un angajat Apple care pledează pentru dezvoltatorii Safari s-a gândit după ce a apelat la Twitter sa ceara utilizatorilor feedback cu privire la motivul pentru care browserul Safari este nepopular și să sublinieze probleme specifice ale acestuia.

Jen Simmons, un evanghelist Apple și susținător al dezvoltatorilor în echipa Web Developer Experience pentru Safari și WebKit, a fost în mod clar surprins de răspunsuri.

„În această dimineață am ajuns din urmă cu tehnologia și se pare că există un grup furios de bărbați care doresc cu adevărat ca Safari să dispară”, a scris Simmons pe Twitter. „Ne dorim cu adevărat să trăim într-o lume a browserului Chrome de 95%? Acesta ar fi un viitor oribil pentru web. Avem nevoie de mai multe voci, nu mai puține.”

Spre deosebire de unele browsere rivale, cum ar fi Firefox de la Mozilla, actualizările Apple pentru Safari sunt rare, cu upgrade-uri majore doar o dată pe an. Deci, cea mai mare parte a noilor funcții sunt adesea lansate într-o singură instanță. Deși acest lucru poate fi atrăgător pentru unii cărora nu le plac actualizările frecvente ale browserului, înseamnă, de asemenea, că actualizările și/sau remediile pentru Safari nu vin des.

În ultimii ani, însă, Safari a suportat o serie de plângeri cu privire la erorile browserului, interfața și experiența utilizatorului și compatibilitatea site-urilor web, potrivit MacRumors.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *