Calatorii

Un pasager din clasa business, criticat pentru un act incredibil de egoist

Un bărbat a făcut ceea ce este de neconceput și acum este condamnat, după ce s-a trezit la clasa business și a lăsat rezervarea soției sale în economie.

Bărbatul, care poartă numele de utilizator Reddit, u/djuejejnu, a apelat la comunitatea Reddit AITA (sunt nenorocitul?) pentru a-și explica dilema. El a spus că avea 25 de ani și soția lui 24 de ani și că pleacă din Statele Unite în Japonia pentru o lună de vacanță. În timpul procesului de rezervare, s-a confruntat cu o decizie delicată.

Soția lui era enervată („soția mea nu este prea fericită pentru asta pentru că a vrut să stea împreună în zborul de 12 ore”), dar bărbatul s-a chinuit să înțeleagă de ce contează, scriind: „Dar e peste noapte, așa că vom dormi. întregul zbor, așa că nu am crezut că contează.”

El a continuat: „I-am spus asta și s-a supărat pentru că crede că am ales clasa business în locul ei și se pare că este nepoliticos”.

„I-am spus că este doar geloasă (într-un mod în glumă tachinoasă) și s-a supărat și mi-a spus să întreb compania aeriană să văd dacă îmi pot schimba scaunul înapoi la economie.”

El a concluzionat: „În ochii mei, este doar un zbor de 12 ore și nu contează dacă stau lângă soția mea sau nu. Dacă este cu adevărat rău, mai am o săptămână înainte de zbor pentru a-l schimba. AITA?”

Judecata a fost rapida. Comentariul de sus pe thread (care are 32.4k de voturi pozitive) spune: „YTA. Ți-ai abandonat literalmente soția și apoi ai batjocorit-o. Tu ești absolut ticălosul aici și are perfectă dreptate să fie supărată.”

Un alt utilizator Reddit, Khanover7, a scris: „A fost o mișcare atât de prost. Cum te-ai simți OP dacă ți-ar face asta. În mod evident, prețuiești confortul față de soția ta, ceea ce nu este de bun augur pentru longevitatea căsătoriei. Succes, vei avea nevoie de el. . . oh și YTA.”

Un altul a scris: „Exact! OP, dacă este într-adevăr „doar un scaun”, A- de ce ești atât de încântat și ne spui să mergem să căutăm noul tău scaun uimitor și B- de ce nu poți să nu fii nemaipomenit și să îmbunătățești și scaunul soției tale? ”

Povestea se termină fericit însă. După ce a primit un baraj de confirmare a statutului său de nemernic, bărbatul a adăugat o actualizare postării, susținând că a decis să-i cumpere soției sale un upgrade și clarificând: „Din moment ce atât de mulți întreabă, erau milele mele și am putut” nu le folosesc pentru a-și îmbunătăți scaunul”).

Totul e bine cand se termina cu bine.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 4

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *